Workshop Photonics Kopaonik 2018.

Posted in News

        

Već jedanaesti Photonics Workshop i ove je godine, od 11. do 15. ožujka, održan na planini Kopaonik u Srbiji. Radionica je okupila istraživače iz područja fotonike iz Europe i SAD-a. Tako su imali priliku za interakciju, kao i sudjelovanje u raspravama tijekom sjednica.

Događaj je održan pod organizacijom Optičkog društva Srbije, Fotonskog centra - Instituta za fiziku i Instituta za fiziku Sveučilišta u Beogradu.

Kao predstavnik tvrtke Tescan, budući da Tescan ima instalaciju FE-SEM MIRA3 LMU na Institutu za fiziku Sveučilišta u Beogradu, direktor tvrtke Mikrolux, Marin Šoufek bio je pozvan da održi predavanje na ovom skupu. "Povijest i postignuća tehnika SEM-FIB" bio je naslov prezentacije tijekom koje je su nazočni upoznati s počecima, pa sve do najnovijih Tescanovih postignuća SEM-FIB tehnika. Predavanje je privuklo veliku pozornost, te je bilo je mnogo pitanja o Tescanovim proizvodima i mogućnostima tih proizvoda.

Workshop je protekao u ugodnoj atmosferi, a sudionici su imali priliku družiti se i uživati u ljepotama snijegom pokrivenog Kopaonika.

    

    

       

       

Online bookmaker the UK whbonus.webs.com William Hill
http://bigtheme.net/wordpress
Сачак/Ламперия Прочети тук